Nilfisk SC 3500 Go-Line

Bent u op zoek naar een gebruikte ride-on schrobzuigmchine, met een groot reinigingsvermogen, dan is de SC3500 de juiste oplossing. De Nilfisk Go Line kan met gemak uit de voeten in commerciële toepassingen (scholen / industries) doordat de machine een verbeterde productiviteit, manoeuvreerbaarheid en ergonomie is. Evenals uitstekende betrouwbaarheid en lage operationele kosten. Verder heeft de Nilfisk SC3500 ride-on schrobzuigmachine veel standaard functionaliteiten o.a.: Automatische omhoog/omlaag van de borstel en zuigmond (in plaats van mechanisch). Verhoogde borsteldruk (tot 50kg) voor betere resultaten in een korte tijd. Hangbevestiging voor de zuigmond voor gemakkelijk paseren van smalle ruimtes. LED verlichting aan de voorkant. Hoge productiviteit; reinigt grote oppervlakken met optimale efficiëntie.

De middelgrote oplossing voor hoge productiviteit en lage kosten!

Merk Nilfisk
Bouwjaar 2019
Schrobbreedte (mm) 710
Schoon-vuilwatertank (l) 110/110
Borsteldek Disk
Artikelnummer 2979
Vraag offerte aan

Aanvullende diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw veeg- en schrobmachines te verlengen.

Reparaties

Reparaties van reinigingmachines worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lease

G&T Intern Transport biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden reinigingmachines te leasen.

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-Keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw veeg- of schrobmachine.