Nilfisk SR 1101B

De Nilfisk SR1101 veegmachine heeft de juiste balans tussen compactheid en prestaties. De veegmachine is ontworpen om bestuurders een vertrouwd gevoel te geven, zodat ze veilig en efficiënt in krappe ruimtes kunnen manoeuvreren. De Nilfisk SR1101 veegmachine combineert een doordacht machineontwerp met eenvoudige technieken die zich kenmerken door prima rijgemak en duurzaamheid. De Nilfisk SR1101 is zowel verkrijgbaar in een elektrische als benzine uitvoering. Sterke polyethyleen constructie in combinatie met een stalen frame; sterke oplossingen om het ontstaan van fouten te voorkomen en het onderhoud te minimaliseren.

OPTIMAAL ZICHT
De Nilfisk SR1101 veegmachine is ontworpen met het oog op optimaal zicht. Met de smalle stuurkolom heeft de bestuurder goed zicht op het werkveld.

Merk Nilfisk
Bouwjaar 2017
Werkbreedte (mm) 980
Inhoud vuilcontainer (l) 70
Motortype Elektrisch
Artikelnummer .
Vraag offerte aan

Aanvullende diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw veeg- en schrobmachines te verlengen.

Reparaties

Reparaties van reinigingmachines worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lease

G&T Intern Transport biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden reinigingmachines te leasen.

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-Keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw veeg- of schrobmachine.