Simai TE152

De inzittende industriële trekkers van de Simai vierwiel serie zijn ideaal voor toepassingen waarbij langere afstanden moeten worden gereden en grotere trekcapaciteiten nodig zijn. De serie bestaat uit 100% duurzame elektrische modellen, met een brede keus aan trekcapaciteiten. De industriële trekkers van Simai zijn ontworpen voor intensieve werkzaamheden, zoals het bevoorraden van productielijnen en complete afdelingen. Ze beschikken over een comfortabele stoel, een geveerd chassis en gebruiksvriendelijke bedieningselementen. Om efficiënter te werken zijn de trekkers toegankelijk om op te stappen van zowel de linker als de rechterzijde. Bedoeld voor de meest veeleisende toepassingen, zijn onze elektrische industriële trekkers uitgerust met krachtige, energiezuinige AC-motoren. 

Vraag offerte aan

Onze elektrische industriële trekkers in de Simai serie kunnen meerdere karren trekken of trailers en zijn tevens zeer efficiënt bij horizontaal goederentransport. De Simai TE152 industriële trekker is een heavy duty inzittende vierwiel trekker met 15.000 kg trekgewicht en snelheid tot en met 21 km/h. Geschikt en ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen en voorbereid op de steeds meer naderende 24-uurs economie beschikt deze truck tot mogelijkheden als Li-Ion en meer. 

Door de hogere bodemvrijheid worden deze trucks veel toegepast in omgevingen waarbij er materialen van de ene afdeling naar de andere getransporteerd worden waarbij het just-in-time principe gehanteerd wordt. Buiten is geen enkel probleem voor deze krachtpatsers en ook op de openbare weg misstaat deze trekker niet dankzij de standaard cabine. Uiteraard past hier een compleet road-package aan wegverlichting bij en mogelijkheden tot elektrische aanhanger-stekkers om ook de trekkende karren te voorzien van verlichting!

De lage instap ondanks de hoge bodemvrijheid is een uitkomst. De Simai TE152 is toegankelijk aan zowel de linker als de rechterkant. De truck is ontworpen voor zwaardere inzet, dit blijkt ook uit het standaard pakket dat onder andere een industriële geveerde stoel bevat, een geveerd chassis compleet met schokdempers, een telescopische stuurkolom en elektro-hydraulische stuurbekrachtiging en dubbele rijmotoren met natte onderhoudsvrije schijfremmen om de gehele combinatie weer veilig tot stilstand te brengen! 

Voor optimaal comfort zijn luchtbanden, volrubber en non-marking banden beschikbaar. Nonmarking banden zijn populair in toepassingen waar de vloer een afwerkcoating heeft en er geen zwarte rubber strepen op de vloer mogen komen. De trucks zijn uitgevoerd met eenvoudige bedieningselementen met autolayout. Het ergonomische design maximaliseert comfort en productiviteit. Voor werkzaamheden waarbij het handig is een collega mee te nemen is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een passagiersstoel. 

De Simai trekkers zijn door hun unieke krachtige eigenschappen, wendbaarheid en veiligheidssystemen uitermate geschikt om ingezet te worden in omgevingen waar er ruimte gecreërd is voor goederenstromingen zoals zware en lichtere industrie, veilingen, logistieke dienstverleners en luchthavens waarbij de terreincondities ook minder dan optimaal mogen zijn. Ook op de openbare weg misstaan de trekkers niet.  

EFFICIËNTIE EN GEMAK!

De Simai trekkers zijn uit te rusten met automatisch sluitende 25mm en 30mm trekpennen welke vanuit de cabine te openen zijn. Door naar achteren te rijden krijgt u audiovisueel bevestiging van de succesvolle vergrendeling. Zonder af te stappen kunt u direct van start en zelfs de aanhangers afkoppelen! Andere vergrendelingen behoren ook tot de mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden! 
 

duurzaam design

De Simai TE trekkers vallen in een klasse waarbij ze een andere dimensie aan trekkers geven. De enorme capaciteiten worden nog verbluffender als er bij verteld wordt dat de machines 100% elektrisch zijn en dus bij kunnen dragen aan een beter milieu en uw CO2-uitstoot. Met de voertuig opbouw van deze trekkers wordt elektrisch rijden wel heel aantrekkelijk! 
 

HEAVY DUTY MET HOOFLETTER H

De Simai TE serie is ontworpen voor de zwaarste en meest intense klussen in industrie en transport toepassingen. Dat blijkt wel uit de standaard geveerde chassis, Industriële stoelen, ruimzicht cabines, krachtige AC-technologieën en industriële remmenpakketten. Daarnaast zijn de trekkers uit te rusten met duurzaam Li-Ion voor continue inzet. Geen klus is tezwaar of te lang! Informeer bij G&T wat voor u de beste oplossing is.

Product-serie Model Capaciteit Draaistraal Max. rijsnelheid Factsheet
Simai vier wiel TE152 15000 kg 2875 mm 21 km/h   

Simai TE152
Trekcapaciteit tot 15 ton.
Bedieningen als in een auto.
Sterk metalen chassis.
✓ Extra opbergruimte achter bestuurder op platform
Operator Presence System (OPS).
AC-technologie.
✓ Geveerd chassis. 
✓ Standaard hoofdbescherming en voor/achterruit.
✓ Krachtige dubbele rijmotoren.
✓ Natte onderhoudsvrije schijfremmen. 
✓ Schuifdeuren nemen geen ruimte in met openen. 

    Simai brochure (NL)

Vraag offerte aan