Genie Hoogwerkers

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Genie hoogwerkers hulpmiddelen om werkzaamheden op grote hoogtes efficiënt maar vooral veilig uit te voeren. Met de klant als middelpunt in het ontwikkelingsproces is Genie uitgegroeid tot marktleider. Diverse modellen zijn niet meer weg te denken in diverse bedrijfstakken en toepassingen. De innovaties van Genie hoogwerkers hebben de markt voorgoed veranderd. Genie heeft gezorgd voor nieuwe standaarden voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voor hoogwerkers. Ontvang real time inzichten van de Genie hoogwerker dankzij de Genie Lift Connect technologie.

G&T Intern Transport biedt een ruim aanbod aan verschillende type Genie hoogwerkers voor elke toepassing. G&T is sinds 1994 een begrip in de interne transportwereld, waarin Genie hoogwerkers een belangrijke rol spelen. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de hoogwerker die bij uw organisatie past.

Hier vindt u meer informatie over onze schaar- mast- en knik hoogwerkers. Ook vindt u informatie en tips voor de juiste opties en accessoires waarmee u de werkzaamheden ter plaatse nog beter onder de knie krijgt.

 

1
Geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zowel binnen- als buitengebruik
2
De hoogwerkers van Genie leveren sterke prestaties

Genie hoogwerkers assortiment:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke Genie hoogwerker het meest geschikt is voor uw situatie.

Benieuwd naar welke hoogwerker bij uw vraag past?

G&T Intern Transport biedt een breed aanbod aan Genie hoogwerkers. Wenst u advies of heeft u een vraag over een van de Genie hoogwerkers? Onze specialisten adviseren u graag. Bovendien zijn alle type Genie hoogwerkers leverbaar, vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag advies aan
Genie hoogwerker

Genie hoogwerkers bij G&T, wij helpen u!

Onze Genie masthoogwerkers zijn ideaal voor opslag, transport en algemeen onderhoud. De hoogwerkers met masten zijn perfect voor locaties waar reikwijdte in besloten ruimtes zeer gering zijn. De GR-20J en GR-26J bieden respectievelijk maximale werkhoogtes van 4,25 en 6,7 meter en een maximaal horizontaal bereik van 3 meter. Met een uitstekend draaicirkel van 140°  en een compact ontwerp bieden de Genie masthoogwerkers uitstekende prestaties in beperkte ruimtes.

De steeds groter wordende lijn van Genie elektrische en ruwterrein schaarhoogwerkers bieden u hoge de benodigde veelzijdigheid en prestaties, waardoor de productiviteit op de werkplek wordt verhoogd. De elektrische schaarhoogwerkers van Genie zijn bijzonder compact, waardoor u kunt manoeuvreren op krappe werkplekken. Bovendien zijn ze productief en efficiënt en bieden ze meer werkruimte voor grotere ladingen en meer werknemers. Onze ruw terrein schaarhoogwerkers van Genie verbeteren ook de productiviteit door uitzonderlijke tractie, snelheid en klimvermogen. het zijn de perfecte machines voor grote buitenklussen waar patform werkruimte cruciaal is.

De Genie knikhoogwerkerspassen perfect binnen bouw-, industrie- en plattelandomstandigheiden, dit omdat de knikhoogwerker zich als het ware kan "knikken" over verhogingen of opstakels en hierdoor op moeilijk bereikbaar plekken elke klus kan voltooien. Door de flexibiliteit van het knikken, werkt u efficienter en wordt de productiviteit verhoogd. Bovendien kenmerken de Genie knikhoogwekers zich door de kracht, manovreerbaarheid en betrouwbaarheid. De knikarmhoogwerkers van Genie zijn zowel inzetbaar voor binnen- als buitengebruik. 

 

Naast het kopen kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.