BT Tyro LHE 155

Stel je product samen

+

Totaal €2650,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

  • 1 jaar garantie op nieuwe machines

De BT Tyro LHE155 is het nieuwe extra krachtige instapmodel elektrische pallettruck. Deze machine is ontwikkeld voor het vervoeren van goederen tot 1550 kg in relatief lichte omstandigheden. Door zijn compacte ontwerp is deze pallettruck makkelijk te manoeuvreren en daardoor uiterst geschikt voor kleine magazijnen, winkels en lichtere laad en los toepassingen waarbij een handpallettruck net te kort schiet maar een zware elektrische pallettruck overbemeten is. 

Met de BT Tyro LHE155 hebben we een ideale aanvullende oplossing voor gebruikers met handpompwagens die een extra productiviteitslag kunnen en willen maken. Met een ergonomische stuurarm is het mogelijk om met een omhoog geheven stand te rijden, wat de afmetingen nog compacter maakt. Een stuurhoek van 208° maakt het mogelijk om soepel te manoeuvreren. De twee zwenkwielen zorgen daarbij voor de benodigde stabiliteit. 

De accu is uitneembaar zoals bij het concept van accu-boormachines. Dit levert meerwaarde op omdat de truck overal geparkeerd kan worden tijdens het opladen en dus niet bij een toegangsdeur in de weg staat. Ook is het mogelijk om een extra accu bij te bestellen en net als bij het accu-boormachine concept één accu te gebruiken terwijl de andere weer oplaad. 

Als u niet zeker weet of deze machine voor uw toepassing geschikt is, neem dan vrijblijvend contact op met G&T en laat u adviseren! 

Uitstekende wendbaarheid

Met een ruime stuurhoek van 208° is de pallettruck eenvoudig te manoeuvreren in krappe ruimtes en veilig te bedienen. 

 

 

Handvat

Deze compacte truck heeft een ergonomisch handvat, uitgerust met een pincode systeem. Daarnaast is middels een digitaal display de batterijcapaciteit te volgen. 

Zwenkwielen

Middels twee zwenkwielen wordt de stabiliteit van de elektrische pallettruck vergroot. Een groot gemak voor deze lichtgewicht elektrisch aangedreven pallettruck! 

Verwisselbare batterij

De compacte lithium-ion batterij zorgt voor een verhoogde productiteit. De batterij is eenvoudig te verwisselen volgens het accu-boormachine concept en is tevens onderhoudsvrij. 

 

Snel opladen

Met de Lithium-Ion batterij is  het mogelijk om eenovudig en tussendoor te laden. De batterij is met een 12Ah lader binnen 2,5 uur opgeladen. Ook een 10 minuutjes of half uurtje tijdens de etenspauze heeft effect. De werking van de Li-Ion accu is gelijk aan die van de huidige mobiele telefoons.

 

Product-serie Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheet
Tyro LHE155 1550 kg 48V 20ah 5,2 km/h Basis Klik hier

BT Tyro LHE130
Hefcapaciteit tot 1,3 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Vorklengtes tot 1150 mm.
Compact onwerp, niet groter dan een handpallettruck. 
Ergonomisch intuitief bestuursysteem.
Onderhoudsvrije lithium-ion batterijen.
Batterijen eenvoudig te wisselen volgens het accu-boormachine concept.
✓ Tussentijdse ladingen mogelijk en niet schadelijk.
✓ Voorzien van zwenkwielen getest als meest stabiele truck. 

  BT Tyro Specificaties (NL)

Vraag offerte aan