Vector A-serie

De Vector VCE smallegangentrucks zijn man-up combitrucks, speciaal ontworpen voor het handelen van lasten en het picken van orders in smalle gangen. Met hefhoogtes tot en met 16,8 meter en hefcapaciteiten tot 1500kg kunnen de Toyota / BT Smalle gangen trucks aan de meeste hoge intensiteit toepassingen voldoen.

Met een smalle gangen truck of combi-truck kunnen gangpaden 40-50% smaller waarmee de benodigde ruimte voor palletplaatsen tot 30% afneemt. Met dit concept kunnen dan ook enorme besparingen gerealiseerd worden waardoor combitrucks steeds populairder worden. De VCE-Serie beschikt over een uniek knikbesturingssysteem waardoor de VCE bijzonder wendbaar is tijdens de wisseling van gangpaden. Hiermee kunnen alle gangpaden langer en levert dit per gangpad 10-14 extra palletplaatsen op! 

Neem vrijblijvend contact op met G&T en laat u adviseren. 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT Vector VCE-serie met vierwielontwerp beschikt over een hoge hefcapaciteit van 1500 kg en rijdt zeer soepel door het unieke knik-besturingsysteem. Door het knik-besturingssysteem kunnen de wissel-gangpaden in het pand korter en levert dit per gangpad 10-14 extra palletplaatsen op, afhankelijk van de stellinghoogtes. Met hefhoogtes tot en met 16,8 meter en hefcapaciteiten tot 1500kg kunnen de Toyota / BT Smalle gangen trucks aan de meeste hoge intensiteit toepassingen voldoen.

De combi-truck is uit te voeren met een shuttle vorkenbord aan de voorkant van de cabine, welke snel links of rechts van de machine naar buiten kan komen. Shuttleforks elimineren de benodigde draaibeweging van het vorkenbord, resulterend in tijdwinst en verhoging van het aantal pallets dat per uur gehanteerd kan worden. 

De bestuurder beschikt via het bestuurdersdisplay over de juiste informatie zoals de hoogte waarop hij zich begeeft en de gewichten van zijn lasten. Dit komt ten goede van productiviteit en veiligheid. WMS-integratie en navigatie behoren ook tot de mogelijkheden zodat de trucks efficiënter en effectiever worden in veeleisende operaties. 

Op het gebied van veiligheid zijn er hoogstaande laserscanners beschikbaar gekoppeld aan een PPS of Personal Protection System wat er voor zorgt dat in gangpaden waar ook orders gepickt worden geen ongelukken kunnen gebeuren. Minder ingrijpende hulpmiddelen als kleurencamerasystemen behoren ook tot de mogelijkheden.

De gepantenteerde beproefde kopconstructies van Toyota/BT zorgen voor traploze variabele positionering van het vorkenbord. De smalle gangentrucks van de VCE serie zijn daarnaast ook voorzien van een uniek 48 volts-systeem in combinatie met een 30% energiebesparend geavanceerd lift systeem welke gebruik maakt van een hydro-pneumatisch contragewichtprincipes waarmee de truck moeiteloos twee shifts kan draaien. Daar waar men 3-shift operaties runt is er de mogelijkheid om met wisselbatterijen of Li-Ion te werken. 

Neem contact op met G&T om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie!

Ergonomische besturing

De BT Vector is voorzien van een ergonomisch besturingsysteem. Met dit systeem heeft de bestuurder in één oogopslag toegang tot alle benodigde informatie

Sterke kopconstructie

Met de sterke kopconstructie heeft de machine een restdraagvermogen tot op bijna alle hoogtes van 1500 kg en zorgt voor superieure positionering van de vorken. 

Inductie en zijgeleiding

De machine is beschikbaar voor op een inductielijn of een railzijgeleiding. Dit zorgt voor optimale efficiëntie en minste schades.. 

Smart Truck

Alle BT combi machines kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Product-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Pakhoogte Gangpadbreedte Factsheets
Vector VCE150A 1500 kg 16,8 m 15,65 m 1660 mm Klik hier
Vector VCE125ASF 1250 kg 13,34 m 14,25 m 1500 mm Klik hier

Vector A-serie
✓ Stuursysteem met uniek knikmechanisme wat resulteerd in langere gangpaden met meer palletplaatsen
✓ Hefcapaciteit tot 1,5 ton 
✓ Hefhoogtes tot 16,8 m.
✓ Rijsnelheden tot en met 12 km/h. 
✓ Draaikop of shuttlevorken.
✓ Stuur- en rijeigenschappen inregelbaar.
 Diverse productiviteits- en veiligheidsverhogende opties zoals PPS systemen
✓ BT Advanced Lifting-systeem.(30% minder energieverbruik dan vergelijkbare trucks) 
Batterijwisselsysteem en Li-Ion mogelijkheden 

  BT Vector brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan