Vector R-serie

De Vector VRE smallegangentrucks zijn man-down trucks, speciaal ontworpen voor het handelen van lasten in smalle gangen. Middels de draaiende vorken is de bestuurder in staat pallets vanaf de grond op te pakken en pallets van zowel de brede als de smalle kant te handelen. Met hefhoogtes tot en met 11,3 meter en hefcapaciteiten tot 1500kg kunnen de Toyota / BT Smalle gangen trucks aan de meeste hoge intensiteit toepassingen voldoen.

Met een smalle gangen truck of combi-truck kunnen gangpaden 40-50% smaller waarmee de benodigde ruimte voor palletplaatsen tot 30% afneemt. Met dit concept kunnen dan ook enorme besparingen gerealiseerd worden waardoor combitrucks steeds populairder worden.

Neem vrijblijvend contact op met G&T en laat u adviseren. 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De Vector VRE smallegangentrucks zijn man-down trucks, speciaal ontworpen voor het handelen van lasten in smalle gangen. De Vector VRE trucks zijn gebaseerd op de Reflex reachtrucks en voldoen hiermee aan de hoogste ergonomische normen gecombineerd met hoge productivitei. Door vernuftige hulpmiddelen zoals camerasystemen en autorotatie van de vorken, bieden de BT/Toyota Vector combitrucks de hoogste productiviteit in de smalle gangen toepassingen. 

Middels de draaiende vorken is de bestuurder in staat pallets vanaf de grond op te pakken en pallets van zowel de brede als de smalle kant te handelen. De Vector VRE SF variant is uitgerust met een shuttle vorkenbord waarbij het gangpad nog krapper kan dan gebruikelijk bij de Vector serie. Er is een breed scala aan chassismaten verkrijgbaar, zodat de beste samenstelling voor uw bedrijfsspecifieke situatie gekozen kan worden.

Om het plaatje compleet te maken zijn de combitrucks ook verkrijgbaar in coldstore uitvoering met een complete gesloten en verwarmde cabine. Zo kan ook in koel- en vrieshuizen de hoogste bezettingsgraad gerealiseerd worden! 

Met een smalle gangen truck of combi-truck kunnen gangpaden 40-50% smaller waarmee de benodigde ruimte voor palletplaatsen tot 30% afneemt. Met deze concepten kunnen dan ook enorme besparingen gerealiseerd worden waardoor combitrucks steeds populairder worden, ook in de kleinere en middelgrote distributiecentra en productiebedrijven.  

Productiviteit en Ergonomie hoog in het vaandel, dat blijkt wel uit features als een industriële hoogwaardige verstelbare stoel met opblaasbare onder-rugsteun, al dan niet met verwarming. Het stuur is telescopisch, in een hoek en hoogte verstelbaar. 

Neem contact op met G&T om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie! 

Herkenbare besturing

De Toyota/BT Vector R-serie is gebaseerd op de Reflex-series en voorzien van soortgelijke bediening als een reachtruck. Hierdoor is de leer-curve zeer kort en zijn de machines ver ge-evolueerd op gebied van productiviteit, ergonomie en veligheid.  

INDUCTIE EN ZIJGELEIDING

De machine is beschikbaar met inductie- of een railzijgeleidingsbesturing te rijden in de gangpaden. Dit zorgt voor optimale efficiëntie en de minste schades.

Verschillende types lasten

De BT/Toyota Vector combi-trucks kunnen voorzien worden van een vorkenspreider wanneer er sprake is van verschillende typen lastdragers in één operatie om flexibiliteit te genereren in een normaal gefixeerd systeem. 

Product- serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Gangpadbreedte Factsheets
Vector VRE125SF 1250 kg 11,3 m 1450 mm Klik hier
Vector VRE125 1250 kg 6,7 m 1660 mm Klik hier
Vector VRE150 1500 kg 11,0 m 1660 mm Klik hier

Vector R-serie
Hefcapaciteit tot 1,5 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Hefhoogtes tot 11,3 m.
✓ Rijsnelheden tot en met 14 km/h. 
Draaikop of shuttlevorken.
Stuur- en rijeigenschappen inregelbaar.
✓ Afgeleid met herkenbare bedieningen van de reachtrucks.
✓ Verwarmde cabine met ruitontwaseming of ruitverwarming mogelijk.
✓ Glazen dak optioneel mogelijk voor ruim zicht.
Diverse productiviteits verhogende opties. 
✓ Diverse ergonomische verstellingsmogelijkheden van stuur en stoel onderdelen. 

  BT Vector brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan